fredag 4 december 2009

New York-resa bokad!

Än en gång har jag ställt in siktet på New York - denna gång dock utan fru och barn, istället är det vännen Nicke som följer med. Dan J skulle följt med också, men tvingades lämna återbud.
Tre hela dagar i slutet av februari blir det i (vad jag tycker är) världens bästa stad.
Den här gången kommer det nog handla mycket om musik. Nicke har snappat upp gruppen Dirty Projectors som spelar i av Lincoln Centers alla konsertsalar. Att sedan en av Sveriges bästa musikjournalister haussar gruppen gör ju inte att man blir mindre intresserad.
Sedan har vi en lördag och söndag att fylla med bra musik, men det ska nog inte bli något problem. Sista kvällen, måndan, så skulle jag gärna träffa Brian LaGuardia och gå och se The Knicks i MSG. Ulle och jag träffade Brian och hans kompis Larry i Nepal 2003, när vi gick The Annapurna Trek så det vore förbaskat trevligt att få träffa Brian irl igen. Tack vare Facebook så har vi återupptaget och kunnat hålla kontakten, men varken september 08 eller nu senast i oktober så gick det att få till ett möte.

Utöver musik och basket så ska jag den här gången verkligen ta mig tid att fotografera. Längtar efter att få slänga på det långa objektivet och bara försöka knäppa folk! På bild alltså. Och alla dessa miljöer...!

Sedan kan jag ju tycka att jag är ganska enkelspårig...tre gånger i New York, och än har jag inte sett något annat än just New York.

Jag lovar här och nu mig själv att om jag nånsin kommer till USA igen så ska jag se antingen Chicago, Memphis, Nashville eller Washington. Och New York då, förstås.
Inte minst hade det varit trevligt att få hälsa på Peter i Washington!