tisdag 23 februari 2010

Homebound

Idag, om sex timmar checkar vi ut och far hem. Men forst ska jag hinna med en frukost pa East Bay Diner och forhoppningsvis ar Stefan hemma nar jag knallar upp till honom. Sedan ska han fa paminna mig om en var en viss unik leksaksbutik ligger. Minns bara att den ligger nagonstans mellan 1:a och 3:e, kring 29: och 31:a.
Gedigna leksaker i tra, som kanns lite mera gedigna an plasten fran Toys 'R'Us.

Annars har det varit fyllda dagar. Igar kvall gick jag tillsammans med Felix pa basket i MSG. Vi traffade Brian och Lexi utanfor och det var sa roligt att se honom igen.

Annars har The Living Room besokts tva ganger, och bagge gangerna sa har vi blivit fullstandigt golvade av underhallningens hoga klass! Genomgaende for New York kanske; allt haller hog klass. Och haller det inte hog klass, sa ar det istallet genuint lag klass - men man far ju alltid vad man betalar for.

Lite shopping har vi forstas agnat oss at ocksa. Nagon mikrofon och nagra mikrofon preamps har det blivit. Kan knappt barga mig innan jag far komma hem och skruva in dem i mina rack. Jo, forresten, det kan jag. Nu ska jag njuta av nagra timmar pa egen hand i ett morgontidigt New York. Lyssna till lite locals pa Dinern och deras tugg. Dricka blaskigt kaffe (sa blaskigt att man kan dricka mycket, det verkar inte ha det svenska kaffets vatskedrivande effekt), lasa nagra morgontidningar, och sen som sagt springa upp till Stefan.

C ya!