söndag 13 september 2009

Anteckningar från Lunde

En sann njutning att få spela in och umgås med pojkarna i Big Bag. Big Bag XL denna gång, med Max och Micke på kontrabas respektive trummor.

Max styrde upp matlagningen på ett föredömligt sätt. Baconlindad falukorv, ost- och senapssås med potatismos på fredagkvällen. Bacon och äggröra till frukost. Gubbröra som en lite lättare lördagslunch och till kvällsmat en bolognese som stod och puttrade i nästan fyra timmar. Lagad med sidfläsk och lagerblad som gav en härlig karaktär.
Söndagens kalops stod också och puttrade i flera timmar, också den var helt ljuvlig.

Regnbågens konditori stod för bröd och skollärarbulle. (Det är en rund kaka med smörfyllning, bageriets billigaste - och kanske därför väldigt populär bland just skollärare.

Någon svampplockning blev det dock inte denna gång, inte heller fick Oa upp någon fisk ur sjön, så hans fiskrök stod tyvärr oanvänd. Däremot fick han med sig några blåbär ur skogen.

Att vi faktiskt har hunnit med att sätta sex hela låtar ter sig nu i efterhand nästan overkligt. Vi måste ha varit grymt effektiva med tanke på hur mycket tid framförallt Max och Micke har lagt vid vedspisen i Lunde.

Slits mellan att ge efter för tröttheten och gå och lägga mig - eller att gå ut i studion och börja rigga upp datorn och allt det andra för att lyssna igenom det som har spelats in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar