torsdag 8 oktober 2009

Resedagbok II

New York, torsdag kl. 07.55.
Emil chocköppnade vistelsen här genom att vid 02-tiden här i natt vilja gå upp. Inte så konstigt, för honom var ju klockan egentligen åtta på morgon. Efter viss övertalning så sov han vidare till cirka 04.00. Därefter satt han i sin säng och läste sagor för sin nalle till klockan fem. Sen satte jag på honom kläder och så gick jag, Emil och Ulle ner till dinern på hörnet för att äta en väldigt tidig, väldigt kaloristinn och väldigt amerikansk frukost.

Precis som förra året så slås man av hur vänliga folk är mot småbarnsfamiljer. Luttrade kypare gullar med Emil och ger honom komplimanger och trugar på honom frukt. Helt underbart och jäkligt skönt när man hemifrån är nästan mera van vid att ses som en besvärlighet när man kommer in på något café eller butik med ett småbarn.

Efter en dryg timmes frukost så blev det en östlig promenad längs 32:a gatan. Efter 2:a, 3:e, Lexington, Madison och Park Av. så vände vi tillbaka. Under tiden hann det bli ljust.
Väl hemma i hissen så somna Emil, så nu är lägenheten väldigt lugn...

I eftermiddag kommer Sofia hem, hon är på resa med sitt jobb, ska bli härligt att få träffa henne! Emil längtar efter sin moster!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar